Kundeerfaringer

Jeg har brukt Relax to ganger for arrangementer som jeg var ansvarlig for i september og desember. Det var veldig enkelt å kommunisere med dem. Jeg ga instruksjoner om våre ønsker før festene og de var veldig flinke og nøye med gjennomføringen. De kom tidsnok, de var i godt humør og veldig observante i løpet av arrangementene. Oppvask og opprydding tok de på alvor slik at det hadde blitt godt nok for selveste kongen! Prisen kunne ikke ha vært bedre heller.

Katie Lee Barstad,

Selvaag. 

Relax UB serverte og ryddet på julebord for 50 feststemte kollegaer, veldig flinke og proffe!

Ellen Marie Baardsen,

Halogen.

Blide, høflige, positive flotte gutter! Vi vil absolutt anbefale relax til andre.

Lillian Korstad,

K8 Industridesign.

Relax har både hjulpet meg ifbm privat bursdagsfeiring, og jeg brukte dem igjen for lanseringsfesten for Lawbotics. De hjalp til med servering og opprydding. De er flinke, blide og hjelpsomme, og anbefales på det varmeste!

Merete Nygaard,

Lawbotics.

Utrolig serviceinnstilte, vennlige og profesjonelle. Vi har de gjerne her igjen.

Line Bakkevig,

privat.

De gjorde arbeidsoppgavene sine på en mer enn tilfredsstillende måte. De var serviceinnstilte og vi vil anbefale Relax på det sterkeste til andre.

Synne Verlo,

privat.

Takk til Relax UB som serverte i vår datters konfirmasjon. De utførte jobben perfekt fra A-Å, og derfor kunne vi nyte dagen og bare være gjester i eget selskap. Relax UB kan virkelig anbefales!

Vibecke Fastlund,

privat.

Vi opplever Relax som meget profesjonelle og er veldig fornøyde med at vi valgte dere til eventet vårt. Serveringspersonalet var blide, flinke og til stor hjelp for oss under arrangementet.

Stilte presist, og utførte jobben som profesjonelle. (...) Kan sterkt anbefales både til små selskaper og større arrangement. 

Gry Ryssdal, 
PierX.
Elisabeth Juell, 
Opsahl gruppen.

De tok oppgavene på strak arm, og var til stor nytte hele kvelden. Vi vil absolutt anbefale Relax til andre!  I tillegg var våre 43 gjester også imponert over søte og flinke jenter!

Gunhild Eide & Petter Kongsli, 

Privat. 

  • Facebook Social Icon

 +47 481 23 679