Relax UB er en ungdomsbedrift fra Oslo. Relax er en tjeneste hvor man kan bestille kvalitetsikret og ordentlig servering utført av ungdom til alle type arrangementer.

Om oss.

Ideen

 

Teamet vårt har opplevd behov for enkel servering til arrangementer som konfirmasjoner, festmiddager, julebord osv. ved flere anledninger. Vi kjenner også mange unge som er motiverte til å jobbe, med behov for fritidsjobber, og som gjerne kunne servert i ulike former for selskap. Relax er leddet som setter unge i kontakt med arrangører. Gjennom Relax gjør vi det lettere å holde for eksempel konfirmasjoner med servering, uten å betale unødvendig mye penger.

Hvorfor oss?

 

Selv om tjenesten vår er rimelig, er den like seriøs og profesjonell som dyrere foretak. Alle våre servitører går gjennom en omfattende sjekk og opplæring, slik at vi kan tilby servering av ypperste kvalitet. I tillegg ber vi alltid våre kunder om tilbakemelding, slik at vi kan fortsette å sikre at servitørene våre er av beste kvalitet. Ved å bestille servering fra Relax, kan en slappe av og nyte selskapene, ettersom våre servitører er effektive og oppmerksomme. 

Vår historie

 

Vi er fire engasjerte ungdommer som går på Ullern Vidergående Skole. Vi tar alle faget Entrepenørskap og Bedriftsutvikling, og så et problem på serverings markedet. Etter å ha testet ut Relax konseptet med strålende tilbakemeldinger bestemte vi oss for å videreutvikle  konseptet. 

  • Facebook Social Icon

 +47 481 23 679